Back to news

We kijken uit naar Mets 2021

08.02.2021

De METSTRADE beurs is 's werelds grootste vakbeurs voor maritieme uitrusting, materialen en systemen. 

Al meer dan 32 jaar de ontmoetingsplaats voor de wereldwijde maritieme industrie, waar de Hempel stand altijd onderdeel van uitmaakte. 

Naast de algemene pleziervaart, zijn er ook drie gespecialiseerde sectoren, namelijk superjachten, scheeps en jachtwerven en constructiematerialen. 

Dit doen ze door middel van drie aparte paviljoenen, met kleinere op zichzelf staande presentaties binnen het grote geheel van de METSTRADE show. 

Naast deze paviljoenen biedt METSTRADE drie showcases voor de meest innovatieve producten en ontwikkelingen in de branche. 

Helaas waren we in November niet op METSTRADE 2020 om klanten en zakenrelaties te treffen zoals we dat ieder jaar doen, vanwege het feit dat de Marine Equipment Trade Show geannuleerd werd als gevolg van de COVID-19 uitbraak. 

We kijken er naar uit om weer  mee te doen met de METSTRADE 2021 die gepland staat voor 16-18 november in de RAI Amsterdam. 

Tot die tijd moeten we het doen met de herinneringen aan hoe de sfeer op de Hempel stand was bij onze deelname aan eerdere edities van de METS. 

Bekijk op het Hempel Yacht YouTube kanaal de meest gedenkwaardige momenten van Hempels aanwezigheid op de METS!