Back to news

Nieuwe Verfcalculator 2021

08.02.2021

Hempel Yacht is verheugt de lancering van de vernieuwde Verfcalculator op alle Yacht landenwebsites aan te kondigen. 

Het doel is om het huidige Yacht product assortiment voor een bepaald land te tonen, en u in staat te stellen om de benodigde hoeveelheid verf voor het project te berekenen. 

U zult er 2 gedeelten vinden: 

Zoek product is het gedeelte waar het volledige product assortiment voor iedere Yacht markt kan worden gevonden en waar u  kunt uitzoeken wat het juiste product is voor uw boot. Daarbij stelt het Verfcalculator gedeelte u in staat om de juiste hoeveelheid van Hempel's Antifoulings en Hempel's Silic One Fouling Release System producten te berekenen die u voor uw verfproject nodig heeft. 

Beide delen zijn aan elkaar gekoppeld, en u kunt op elk moment van gedeelte wisselen om alle benodigde informatie te vinden. 

De gedeelten bevatten ook meerdere functies die u helpen bij het vinden van alle benodigde productinformatie, verkooppunten van Hempel producten en informatie om met Hempel experts contact op te nemen als u advies nodig heeft. 

De Verfcalculator is beschikbaar via de volgende link: https://yachtpaintcalculator.com/

Denk er aan, voordat u Hempel antifouling gaat kopen  om eerst op de Hempel Yacht website met de Yacht Verfcalculator  na te gaan of u het juiste verfsysteem heeft gekozen, en hoeveel verf u precies nodig heeft voor uw boot.