Back to news

Nieuwe Yacht Paint Calculator app is online

30.04.2018

Aanbeveling aangroei werend systeem, berekening benodigde producthoeveelheid, technische productinformatie, optie met verkooppunten... Dit en nog veel meer is vanaf vandaag beschikbaar in de nieuwe calculator op alle Yacht websites!

De app dient om klanten te helpen het beste aangroei werende of -oplossende systeem te kiezen voor hun jacht en om de benodigde hoeveelheid voor hun behoefte te berekenen.

 

Op basis van vier specifieke vragen (waar de boot gelakt wordt, het type water waar de boot in ligt, het type boot en soort materiaal en hoe vaak er gezeild wordt),  doet onze app aanbevelingen voor het meest ideale  product, de voordeligste optie en alternatieve producten voor de specifieke klant.

 

Wie meer info over de productoplossing nodig heeft, kan klikken op MEER INFO en komt dan terecht op de productpagina van de Yacht website, met alle specifieke productgegevens en technische documentatie.

 

De app biedt gebruikers ook de mogelijkheid productaanbevelingen te verzenden aan hun eigen e-mailadres. Ze kunnen Hempel feedback sturen om aan te geven of de aanbevolen oplossing nuttig was en afgestemd is op de behoeften van de klant .

 

Met de knop VERKOOPPUNTEN gaat een kaart open met elke vakhandel, die producten van Hempel verkoopt. Door een bepaalde retailer op de kaart aan te klikken, kan de klant onmiddellijk een routebeschrijving naar die winkel opvragen in Google Maps.

 

De knop HOEVEELHEID BEREKENEN brengt de klant naar de betreffende sectie. Hier kan de benodigde hoeveelheid van het product worden uitgerekend. De uitkomst is gebaseerd op het type boot en de afmetingen.

 

Alle secties van de app zijn onderling met elkaar verbonden. De gebruiker kan dus altijd de ingevoerde gegevens voor de berekening veranderen.

 

Deze app levert elke bootbezitter een aanbieding op maat, wanneer alle vragen over zijn of haar project met een paar eenvoudige muisklikken goed zijn ingevuld.